Despre noi.

Pasiunea noastră pentru sport în fiecare detaliu

La Golazzo BistroPizza, am transformat o simplă pasiune într-o experiență culinară remarcabilă. Nostru este un loc unde se întâlnesc două lumi: pasiunea noastră pentru sport și dragostea noastră pentru mâncare de calitate.

O Echipă Pasionată

Fiecare detaliu din Golazzo este conceput pentru a îmbrățișa spiritul sportiv și a aduce o notă de excelență în fiecare felie de pizza. Suntem o echipă de pasionați de sport și mâncare, care am adus aceste două pasiuni împreună pentru a crea un loc special unde iubitorii de ambele pot găsi bucuria în fiecare vizită.

O Ambianță Vibrantă

Când pășești în Golazzo, vei simți imediat energia și vibrația sportului. Ecranele mari difuzează meciuri importante, decorul inspirat din tematica sportivă te învăluie într-o atmosferă captivantă, iar aromele seducătoare îți vor face simțurile să se trezească. Fie că ești un fan înrăit sau pur și simplu cauți un loc plin de viață, Golazzo este alegerea perfectă.

Pizza ca un Rezultat al Perfecțiunii

Pregătim fiecare pizza cu grijă și mândrie, folosind ingrediente proaspete și combinații îndrăznețe. Alegem să ne îndreptăm pasiunea către fiecare ingredient, fiecare aluat și fiecare aromă, astfel încât fiecare felie să fie o adevărată experiență culinară.

Pasiunea Ne Unește

Indiferent dacă ești un jucător de fotbal amator sau doar iubești să vezi un meci bun, Golazzo BistroPizza te așteaptă cu brațele deschise. Aici, pasiunea pentru sport și dragostea pentru mâncare se întâlnesc pentru a crea o experiență completă și memorabilă.

Îți mulțumim că ne-ai ales să facem parte din povestea ta culinară și sportivă. Echipa noastră dedicată de la Golazzo te invită să trăiești pasiunea noastră în fiecare gust și să te alături într-o aventură plină de arome și momente de neuitat.

Serving-chef
Red-wine-img
pic34-free-img

Echipa noastră

Facilitati

WiFi gratuit

Zonă pentru fumat

Muzică LIVE

Parcare

"Un spațiu pe care l-am crezut pierdut, care în câteva săptămâni a devenit curat, plin de viață și de bun gust. O escală necesară când te sături de aglomerația de la Afi sau Plazza și te retragi în cartier. O cină ușoară și un cocktail răcoritor pot fi tot ce aveți nevoie pentru o noapte odihnitoare. Aceasta este probabil cea mai bună pizza din jur, făcută după toate regulile artei și nu spun doar asta, pentru că mi-a plăcut. Omul știe ce face. Servire atentă și prietenoasă fără pretenții. Profilul terasei este „king sport”, așa că poți urmări un meci bun în compania prietenilor și a altor pasionați. Opțiuni vegetariene: Puteți opta pentru pizza vegetariană. Prietenos cu copiii: este."
- Calin Ungureanu
"Probably one of the best pizza from Dr Taberei super tasty and affordable. Also I would recommend the cocktails. I've tried Hugo Golazzo that has an interesting twist. The staff is very friendly assuring a great vibe overall. Great value for money."
- Andrada Bogdan
"Mâncare pentru toate gusturile, o cafea extraordinară și o atmosferă extraordinară."
- Mihnea Andries